Weet jij raad met het klimaat?

Infoavond met Ivan Janssens, hoogleraar departement Biologie.

Inkom is gratis en inschrijven is niet nodig, maar om een idee te hebben van de opkomst, gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via mail naar inschrijven@klimaatrobuust.eu

Weet jij raad met het klimaat

©Fatinha Illustration

Elke dag hoor je over het klimaat: in het nieuws, op sociale media, zelfs bij de kapper en in het café op de hoek. Iedereen heeft het erover.

Wat is er aan de hand?

Wat is dat toch met al die klimaatbetogingen? Waarom blijven de jongeren op straat komen? Overdrijven ze niet? Gaat het nu echt zo slecht met ons klimaat? Wat doet de overheid? En wat kunnen wij zelf doen?

Om een antwoord te geven op deze en andere vragen nodigen we je uit op een infoavond over het klimaat. We laten Ivan Janssens aan het woord. Hij is Hoogleraar aan het departement Biologie van de Universiteit van Antwerpen en één van de wetenschappers van Scientists4Climate. Hij is rechtstreeks betrokken bij het klimaatonderzoek.

Er zullen ook enkele jongeren van Youth For Climate Antwerpen en van Students For Climate Antwerpen aanwezig zijn. Zij vertellen over hun acties en waarom ze nog steeds elke donderdag op straat komen.

Wat kunnen wij zelf doen?

Klimaatrobuust Sint-Andries geeft als afsluiter nog enkele praktische tips mee.

Donderdag 25 april, 20u (deuren 19:30u)
Grote Zaal, Thomas More
Kronenburgstraat 62
2000 Antwerpen

Een organisatie van Klimaatrobuust Sint-Andries in samenwerking met Musica Ouders, Youth For Climate Antwerpen, Students For Climate Antwerpen en Scientists4Climate.

Campagnebeeld door Fatinha Ramos, Fatinha Illustration, rechtstreekse link: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157266607727557&set=a.10153597559332557&type=3&theater

http://www.scientists4climate.be
https://sites.google.com/view/yfc-antwerp/homepagina
https://youthforclimate.be
https://www.facebook.com/Students4climate.Antwerpen
https://www.facebook.com/fatinha
https://www.facebook.com/fatinhaillustration/

Gerelateerde berichten

Reacties gesloten.