Doe nu een proefbestelling bij je lokale voedselteam

Klimaatrobuust Sint-Andries heeft volop aandacht voor duurzame voeding. Daarom hebben we 9 jaar geleden reeds een Voedselteam opgericht in de buurt. Via dat team zorgen we ervoor dat mensen uit de buurt wekelijks lekker, lokaal voedsel aan een eerlijke prijs kunnen bestellen via een webshop. We kopen die producten rechtstreeks bij de lokale boeren uit de streek. Op die manier versterken we de korte keten waardoor ons hele voedselsysteem duurzamer wordt (o.a. minder voedselkilometers).

We merken dat in deze corona-tijden mensen op zoek zijn naar een mogelijkheid om zich te bevoorraden waarbij ze drukke supermarkten met lege rekken en veel menselijk contact  kunnen vermijden.
Voedselteams biedt een erg aantrekkelijk alternatief.
Om de drempel te verlagen werken de voedselteams met een systeem van proefbestellingen. Geïnteresseerden kunnen 4 proefbestellingen plaatsen en dan beslissen of ze al dan niet lid willen worden van een voedselteam.

Op voedselteams.be/proefbestellingen vind je de nodige informatie om je eerste proefbestelling te plaatsen via het voedselteam in je buurt.
Voor de mensen van Sint Andries en Antwerpen Zuid is dat het voedselteam ‘Antwerpen Zuid’ (met afhalingen in ons depot gelegen in Madragora, Beeldhouwerstraat, 46 achter het Museum voor Schone Kusten)

Smakelijk en welkom !!

Reacties gesloten.